close
El País

Les ajudes pel foc de l’Ebre segueixen sense pagar-se després de quatre mesos

Les ajudes pel foc de l’Ebre segueixen sense pagar-se després de quatre mesos
Els agricultors afectats per l’incendi de la Ribera d’Ebre, que va calcinar 5.000 hectàrees fa més de quatre mesos, segueixen esperant les ajudes promeses per remuntar els seus cultius. Encara no han rebut ni un euro. Alts càrrecs del Govern, inclòs el president Quim Torra, van visitar la zona en ple incendi, van mostrar el seu suport als pagesos i van conversar amb els alcaldes sobre unes subvencions que no arriben. Els afectats només han vist paperassa i rígids criteris per accedir a les ajudes.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/11/09/catalunya/1573331416_948817.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Marc Rovira

Publish date : 2019-11-10 10:27:14

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news