close
El País

Plats solidaris per combatre la desnutrició

Plats solidaris per combatre la desnutrició
Si aneu al restaurant Blanc aquests dies i degusteu un dels seus plats estrella, el ceviche de corbina, us fareu un regal al paladar mentre poseu un granet de sorra per combatre la fam al món. Pot semblar poca cosa, però un euro del compte final del vostre àpat anirà a parar a Acció contra la Fam, i són més de 300 restaurants a Catalunya els que participen en aquesta campanya solidària. És una manera fàcil i directa que ha ideat aquesta organització que combat la desnutrició per augmentar els donatius. Per facilitar la tria d’aquests restaurants que ells anomenen “bons” per la seva implicació en la causa, podeu consultar la “Guia dels restaurants bons” a la seva pàgina web.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/10/11/estilo/1570795994_594194.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Mar Rocabert Maltas

Publish date : 2019-10-11 12:35:35

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news