close
El País

L’autopista AP-7 a Girona, banc de proves del vehicle autònom

L’autopista AP-7 a Girona, banc de proves del vehicle autònom
El tram gratuït de l’AP-7 a Girona, situat entre les sortides de Vilademuls i Girona Sud, és des d’aquest dijous i fins diumenge l’escenari escollit per provar com conviuran a les carreteres del futur els vehicles convencionals i els que funcionaran sense conductor. La iniciativa forma part del projecte europeu Inframix, en què participen 11 empreses i institucions del sector automobilístic. Tres models diferents de cotxe circularan –encara amb conductor– per un tram de 20 quilòmetres. L’objectiu és estudiar la comunicació entre els vehicles i la carretera, tots dos equipats amb sensors i antenes de comunicació. Aquest diàleg serà clau perquè els cotxes arribin a moure’s sols per les vies sense riscos.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/12/catalunya/1568300749_197842.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Marta Rodríguez

Publish date : 2019-09-12 16:13:57

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news