close
El País

ERC s’ofereix a Colau per aprovar el pressupost de Barcelona

Investidura amb tanques a Sant Jaume
El líder del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona –i guanyador de les passades eleccions municipals–, Ernest Maragall es va oferir ahir a l’alcaldessa Ada Colau, per aprovar el pressupost de l’any 2020. Maragall va advertir, en una carta publicada en La Vanguardia, que la seva oferta no és un xec en blanc i va exigir que els comptes permetin donar resposta a quatre reptes: la lluita contra les desigualtats, el canvi climàtic, la recuperació de les rendes de les classes populars i la millora dels serveis públics.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/09/09/catalunya/1568052732_498113.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Clara Blanchar

Publish date : 2019-09-10 14:43:20

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news