close
El País

Quatre esportistes amb discapacitat intel·lectual llegiran el pregó de Gràcia

Quatre esportistes amb discapacitat intel·lectual llegiran el pregó de Gràcia
Quatre jugadores de bàsquet amb discapacitat intel·lectual de l’equip olímpic femení ACIDH-Lluïsos seran les pregoneres de la Festa Major de Gràcia. Les festes d’aquest any, entre el 14 i el 21 d’agost, comptaran amb 24 carrers decorats, tres més que l’any passat. La inclusivitat de les persones amb discapacitat, la sostenibilitat i la lluita contra el masclisme seran els puntals de les festes d’aquesta edició, segons l’organització de la cita.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/24/cultura/1563997574_323650.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Grego Casanova

Publish date : 2019-07-24 20:04:50

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news