close
El País

La Sagrada Família precipita el debat sobre el creixement del temple pel carrer Mallorca

La Sagrada Família precipita el debat sobre el creixement del temple pel carrer Mallorca
El govern de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la Junta Constructora de la Sagrada Família van revelar ahir dimecres que iniciarien al setembre les negociacions i el procés participatiu per determinar si es construeix l’escalinata de la façana de la Glòria. Aquesta estructura, al carrer Mallorca, hauria d’arrencar des d’una volada prevista a la façana actual i obligaria a derrocar diverses finques per obrir un nou accés al temple de Gaudí des de l’avinguda de la Diagonal, la qual cosa suposaria fer fora 3.000 persones que viuen i treballen a la zona.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/24/catalunya/1563972783_530123.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Clara Blanchar, Blanca Cia

Publish date : 2019-07-25 10:58:10

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news