close
El País

TMB rectifica i habilitarà un autobús entre Fondo i Clot

TMB rectifica i habilitarà un autobús entre Fondo i Clot
Després de gairebé un mes amb part de la línia 1 de metro tancada per obres, i després de setmanes de queixes dels usuaris, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha decidit habilitar un bus que farà el recorregut sencer entre les estacions de Fondo i Clot. L’empresa responsable del transport públic modificarà el pla inicial d’aquestes primeres setmanes que constava de dos trams: un des de Clot fins a Onze de Setembre i un segon fins a Fondo, a Santa Coloma de Gramenet.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/23/catalunya/1563899555_841703.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Grego Casanova

Publish date : 2019-07-23 20:03:26

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news