close
El País

Toni Bou ja no té por de perdre

Toni Bou ja no té por de perdre
Toni Bou és una bèstia irreductible. Ho admet ell mateix, i hi afegeix èmfasi: “Soc bastant animal”. El pluricampió del món de trial encadena 13 anys seguits adjudicant-se mundials, tant a l’aire lliure com en la modalitat indoor. Amb 32 anys, el pilot de Montesa-Honda alimenta el seu voraç gen competitiu amb una dieta uniforme: victòria cada dia. Ha guanyat totes les curses d’aquesta temporada i es va coronar campió per tretzena vegada consecutiva diumenge passat a França, quan encara s’ha de disputar la darrera cursa del calendari, prevista per a finals de setembre a la Nucia (València). “Per un esportista és clau estar motivat”, admet, i explica que “les ganes de guanyar” les porta de sèrie. Per entonar-se, no li calen els consells motivacionals de cap psicòleg ni l’ajuda de cap coach. “Per mi és una cosa innata, però és cert que si aconsegueixes els teus objectius és més fàcil seguir”.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/23/deportes/1563884926_266376.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Marc Rovira

Publish date : 2019-07-23 15:27:32

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news