close
El País

El rector ‘Dumbledore’ de la UPC

El rector ‘Dumbledore’ de la UPC
L’escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria s’ha traslladat a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Alumnes amb túniques negres, una escombra travessant el campus de Terrassa i el rector Francesc Torres baixant unes escalinates vestit amb el clàssic outfit de l’emblemàtic director de Hogwarts, Albus Dumbledore. No queda res per a la imaginació, ni tan sols la banda sonora, on sonen els acords de la icònica saga. Així s’ha acomiadat Torres dels seus alumnes a les xarxes socials per celebrar el final de curs. Les seves actuacions al final del període lectiu ja són tot un clàssic a Twitter.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/22/catalunya/1563809020_083922.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jessica Mouzo Quintáns

Publish date : 2019-07-22 16:02:27

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news