close
El País

Pompidou i CaixaForum, una aliança de museu

Pompidou i CaixaForum, una aliança de museu
Són temps de franquícies i de competència màxima per atreure visitants en una oferta desbordada. Per això ja no hi ha catàleg petit ni públic negligible. D’aquestes coordenades culturals no se’n lliura l’àmbit museístic. I en aquest context s’emmarca “l’aliança estratègica” que la Fundació La Caixa ha signat amb el Centre Pompidou de París –dipositari de la col·lecció més rica d’art modern i contemporani d’Europa i entre les tres més importants del món– i que permetrà a l’entitat catalana coorganitzar i acollir, fins al 2024, sis exposicions de peces poc o mai vistes a Espanya. Les mostres es podran veure als centres CaixaForum que la fundació cultural té a Madrid, Barcelona, Saragossa, Girona, Tarragona i Lleida, així com al futur CaixaForum de València, previst per al 2021.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/11/cultura/1562876361_686840.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Carles Geli

Publish date : 2019-07-12 11:12:27

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news