close
El País

Rosalía s’instal·la en la hipèrbole davant la multitud del MadCool

Rosalía s’instal·la en la hipèrbole davant la multitud del MadCool
Érem pocs al MadCool i a algú se li va acudir un “dia 0”. El festival més mastodòntic de la capital havia repartit fins ara els seus continguts al llarg de tres jornades maratonianes, d’aquestes que posen a prova la resistència de l’aparell digestiu, la bona salut podològica, la vigilància sistemàtica respecte a la nostra hidratació, la paciència davant de les aglomeracions, la seducció pública en l’art de l’etiqueta, el buit existencial que deixen els aparells mòbils quan se’ls mor la bateria i el poder de la inspiració profunda per suportar els rigors de l’agorafòbia.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/10/cultura/1562792778_631133.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Fernando Neira

Publish date : 2019-07-11 09:01:53

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news