close
El País

“Cal fomentar que el pacient, quan encara pot decidir, es responsabilitzi del seu futur”

“Cal fomentar que el pacient, quan encara pot decidir, es responsabilitzi del seu futur”
La mort de l’infermer francès Vincent Lambert aquest dijous després de 10 anys en estat vegetatiu i d’una llarga batalla judicial que ha dividit la seva família ha tornat a posar el focus sobre el debat de la mort digna i l’eutanàsia. A Espanya, la família de María Teresa Blanco, amb una malaltia neurodegenerativa, també manté una batalla amb l’equip mèdic per mantenir-la amb vida, malgrat que els clínics ho consideren un “acarnissament terapèutic”. La falta d’un document de voluntats anticipades en tots dos casos ha posat en mans de les seves respectives famílies i metges el final d’aquests pacients. Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/11/catalunya/1562844378_206498.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jessica Mouzo Quintáns

Publish date : 2019-07-11 16:13:24

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news