close
El País

Els volants i ‘airbags’ que arriben a Seat a vol de dron

Els volants i ‘airbags’ que arriben a Seat a vol de dron
Seat ha posat en marxa una prova pilot per rebre components per a la línia de producció a través de dron. Els ginys voladors transporten volants de cotxe i airbags des d’un centre logístic ubicat a dos quilòmetres de la planta de Martorell, de Grupo Sesé, a Abrera (Baix Llobregat). L’automobilística explica que, mentre que el temps per rebre components és de 90 minuts per carretera, pel cel es redueix a 15. No obstant això, la càrrega no és la mateixa. Un dron només pot portar un sol objecte, un màxim de cinc quilos i mig.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/10/catalunya/1562777177_376582.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jordi Pueyo Busquets

Publish date : 2019-07-10 17:23:50

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news