close
El País

La Mercè de Maria Corte és una dona mestissa festiva i reivindicativa

La Mercè de Maria Corte és una dona mestissa festiva i reivindicativa
Maria Corte (Barcelona, 1983) va rebre l’encàrrec de dissenyar el cartell de La Mercè fa dos mesos, i el primer que va fer va ser mirar enrere. “Sabia ben poc de la verge de la Mercè i em vaig adonar que té molta presència en ciutats com Santiago de Cali (Colòmbia) o en països llatins com la República Dominicana o el Carib”, explica a EL PAÍS. Amb la Moreneta al cap i la voluntat de fer un cartell que reflectís la pluralitat de Barcelona, li va sortir una Mercè mestissa, amb un pentinat afro d’on li brota la festa, plena de música, circ, castells i molts colors, però també la part més reivindicativa, que també forma part de la ciutat, i on hi ha ancorat el vaixell d’Open Arms.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/09/cultura/1562694728_446758.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Mar Rocabert Maltas

Publish date : 2019-07-09 18:38:52

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news