close
El País

En ruta amb les emergències mèdiques

En ruta amb les emergències mèdiques
Amb prou feines passen 10 minuts de les 9.30 del matí. Hora punta a Barcelona. El trànsit congestiona la ciutat de mar a muntanya. La central de coordinació del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) avisa per ràdio d’un accident a l’altura del passeig Colom. El doctor Jorge Morales, cap territorial del SEM a Barcelona ciutat, activa la sirena i canvia el rumb del vehicle d’intervenció que pilota. Sobre el sostre del cotxe, una alarma lluminosa de color blau intenta dispersar la multitud. Sembla un accident lleu, amb un taxi i una moto implicats. “Acostumen a ser lesions lleus, erosions o caigudes. A l’estiu, passa per estar poc protegits, amb parts del cos a l’aire”, explica Morales. Una ambulància medicalitzada i una altra de suport vital bàsic, amb un tècnic i una infermera, també s’hi adrecen.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/07/04/catalunya/1562262167_670465.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jessica Mouzo Quintáns

Publish date : 2019-07-07 20:09:44

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news