close
El País

Twitter suprimeix comptes falsos que relaciona amb ERC i promovien l’1-O

Twitter suprimeix comptes falsos que relaciona amb ERC i promovien l’1-O
La xarxa social Twitter ha publicat aquest dijous en un dels seus blogs d’informació corporativa dades sobre els comptes que ha tancat dins de la seva política de transparència i per evitar el mal ús de l’eina. El llistat inclou 130 comptes espanyols que, segons Twitter, estan vinculades a Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i que “semblen haver estat creades amb la intenció d’influenciar inorgànicament el debat” des d’una posició avantatjosa. Un portaveu del partit ha assegurat que desconeixen els fets i que “no poden respondre per tercers que diguin actuar en nom nostre”.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/13/tecnologia/1560450348_974925.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Jordi Pérez Colomé, Camilo S. Baquero

Publish date : 2019-06-14 06:52:01

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news