close
El País

Els Gasol, els primers germans campions de la NBA

Els Gasol, els primers germans campions de la NBA
Una senzilla frase il·lustra la grandesa del moment. “Espero que això serveixi perquè molts nens vegin que no hi ha res impossible”. La va dir un emocionat i eufòric Marc Gasol després del famós salt inicial amb el seu germà Pau a l’All Star del 2015 i agafa ara més força després de consumar-se un fet històric amb l’anell obtingut pels Raptors. Dos germans aconsegueixen guanyar l’anell per primera vegada en la història de la NBA.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/14/deportes/1560467903_658629.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Robert Álvarez

Publish date : 2019-06-14 10:45:45

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news