close
El País

El Ballet de Barcelona acaba de néixer i ja s’estrena al Teatre Condal

El Ballet de Barcelona acaba de néixer i ja s’estrena al Teatre Condal
Van començar a assajar el 6 de maig i aquest cap de setmana, tot just 39 dies després, ja s’estrenen al Teatre Condal. El Ballet de Barcelona és una companyia que acaba de néixer, creada per Chase Johnsey. Aquest director artístic ha aconseguit reunir 14 ballarins —11 noies i tres nois— de set nacionalitats diferents (alguns d’ells procedents del Ballet de Catalunya després d’una polèmica per les condicions de treball). I ha aconseguit un espai al centre de dansa tradicional L’Espona, a Rubí (Vallès Occidental), per assajar quatre hores al dia, a les quals hi afegeix classes de ballet.Seguir leyendo.Source link : https://cat.elpais.com/cat/2019/06/14/catalunya/1560539450_508892.html#?ref=rss&format=simple&link=link

Author : Ivanna Vallespín

Publish date : 2019-06-14 19:37:33

Copyright for syndicated content belongs to the linked Source.

Tags : El País

The author wa-news